Adria Ferries, Ancona - Durres / Bari - Durres / Trieste - Durres
Minoan Lines, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Ancona - Corfu / Venedig - Igoumenitsa / Venedig - Corfu / Venedig - Patras / Piraeus - Heraklion / Trieste - Igoumenitsa | Superfast, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Bari - Igoumenitsa / Bari - Corfu / Bari - Patras | Anek Lines, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Bari - Igoumenitsa / Bari - Corfu / Bari - Patras
Red Star Ferries, Brindisi - Vlora / Brindisi - Durres
Montenegro Lines, Bari - Bar
Adria Ferries, Ancona - Durres / Bari - Durres
Agoudimos Lines, Brindisi - Vlora (Valona)
Grandi Navi Veloci GNV - Bari - Durres / Genua - Tunis / Genua - Barcelona / Civitavecchia - Tunis / Civitavecchia - Palermo / Civitavecchia - Termini Imerese / Civitavecchia - Termini Imerese / Genua - Palermo / Genua - Porto Torres / Genua - Tanger / Neapel - Palermo / Palermo - Tunis / Sète - Nador / Sète - Tanger
Minoan Lines, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Ancona - Corfu / Venedig - Igoumenitsa / Venedig - Corfu / Venedig - Patras / Piraeus - Heraklion | Superfast, Ancona - Igoumenitsa / Ancona - Patras / Bari - Igoumenitsa / Bari - Corfu / Bari - Patras
Montenegro Lines, Ancona - Bar / Bari - Bar
ILION Lines, Trieste - Durres / Bari - Durres
 
✅ Udhëtime KOMODE me traget 🛳️⚓️ për sezonin e dimrit 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ / 2️⃣4️⃣
📌 Zbritje deri në 30% për rezervime të hershme❗❗️
📍Rezervoni udhëtimin tuaj sa më shpejt duke zgjedhur datën dhe
akomodimin e dëshiruar❗

Udhëtime me traget në destinacionet❗
🛳️ Ancona - Durrës
🛳️ Bari - Durrës
🛳️ Brindisi - Vlora
🛳️ Ancona - Igoumenitsa
🛳️ Bari - Igoumenitsa
📌Për rezervime na kontaktoni❗
🇨🇭📲 +41 41 226 11 11 ✅ Tel & WhatsApp


Fragen? Pytje?
 
adriatic24.ch • Call - Center CH-Tel & WhatsApp: +41 41 226 11 11 • booking@adriatic24.ch